Ny hemsida! Ink bash! Och Tom!

Bättre sent än aldrig: här kommer nya sidan tack vare Ernie och Fredde. Tack som fan. Allt är inte klart, men en god bit på väg! Nytt är att,förutom de traditionella bloginläggen där nya tatueringar läggs upp, så finns gallerier för respektives tatueringar, och så kommer vi ha kundporträtt under ”Spotlight”.

På fredag börjar Stockholm ink Bash.
Håkan har slitit med en ny grym backdrop och vi har tryckt upp en sjuuuukt exklusiv limiterad tshirt mässan till ära. Den är designad av Tom Thorsén. Tom kommer nämligen börja jobba hos oss från och med årsskiftet nästa år. Kommer då också bli lite renovering för att vi allihop ska få plats, men det kommer bli grymt. Mer om Tom och hans portfolio kommer så småningom.

20120822-234247.jpg

20120822-234304.jpg

Ses i helgen!

Dadde och Håkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CARNEVAL TATTOO
Tomtebogatan 18
113 38 Stockholm
SWEDEN
Tel: 08- 300 666
info@carnevaltattoo.com


Öppettider:
Tisdag-Fredag 10.00-18.00
Söndag-Måndag STÄNGT
Random Pictures
20120510-004002
Senaste kommentarer