Öppet hus!

Jag och Dadde vill tacka för en helt underbar lördag, det var jätte kul att få se så många där. Syrran från Dalarna, Jowan med familj från Linköping, Party-Krille med familj ända från Lidköping, våra familjer och vänner, Vonne och Fanny, Losand och Johanna, Iain och familj, pretty boy Tom, Viktorious Dread, Lina, Liv, Calle och familjen Bengtsson, Emil Medusa och company, Dawid med familj, Zaki, Fabbe och Nattis, Mauritz och hans tjejer, Carro, Calle, Norsk Maria, Stina och alla jätte goa punkare, Sophie & Johan, bröderna Isaksson, Anders och Pernilla, LP och Katti, släkten och alla andra- jag glömmer ingen i hjärtat men jag ska gå och lägga mig nu…
Dadde avslutade kvällen med att bjuda på ett jävulskt trummande med Wolfbrigade, grymt bra- tusen tack alla.

20120515-231635.jpg

” från Daddes spelning”
/ Håkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CARNEVAL TATTOO
Tomtebogatan 18
113 38 Stockholm
SWEDEN
Tel: 08- 300 666
info@carnevaltattoo.com


Öppettider:
Tisdag-Fredag 10.00-18.00
Söndag-Måndag STÄNGT
Random Pictures
tom
Senaste kommentarer