English info

CARNEVAL TATTOO

Tomtobogatan 18, 113 38, Stockholm, SWEDEN

(subway station is “St Eriksplan”)

phone: +46(0)8-300 666

info@carnevaltattoo.com

Open hours:

Thus-Friday 10.00-18.00

Sat-Monday: CLOSED

For overseas appointments: Email us and we will try to work something out.

After 10 years in the tattoo business Håkan Åkerman decided it was time to open up his own shop, after working 7 years at the legendary Circle Tattoo. In 2013 Tom  joined in as co-owner and tattooer and made us complete. Our focus will continue to be high quality tattoos / art, service and of course hygiene. Welcome to Carneval!

Håkan and Tom

 

Some pictures from the shop:

4 Responses to English info

 • Nathalie Dahlberg says:

  Hej jag är 15 år och skulle vilja tatuera in ordet ”fearless” i nacken. Båda mina föräldrar tycker att det är ok och min mamma följer absolut med. Ni kan absolut maila mina föräldrar, orjanpetra@hotmail.com.
  Om ni kan skulle jag vilja göra det nästa vecka om ni har någon tid.
  Med vänlig hälsning, Nathalie.

  • carnevaltattoo says:

   Hej Nathalie.

   Tyvärr kan vi inte tatuera dig när du är under 18. 

   Det är branschregler, alla seriösa tatuerare följer dom.  
   Det finns två sidor av myntet, dels är du omyndig, och de flesta andra viktiga beslut här i livet får du inte bestämma själv om tills dess att du är 18. Vi vet att det inte är olagligt att tatuera någon under 18 men det har en moralisk aspekt också. Lite av en mognadsfråga, jag kan med lätthet säga att jag idag själv inte skulle vilja gadda in sånt som jag skaffade mig, ens när jag var över 18 finns grejer jag ”ångrar” som jag gjort typ vid 25. det är samma sak om någon som är 18 fyllde kommer in och vill ha sin flickväns namn tatuerat, eller hand eller hals eller liknande, vi säger nej till sånt, även om varje enskild kund bedöms individuellt. 

   Det är tunga beslut och det kräver oftast lite livserfarenhet, och kansk en och annan tatuering innan vi tycker man får göra något sånt. Däremot iom att du är myndig vid 18 och får du köpa alkohol, köra bil och rösta så får du därmed också tatuera dig hos oss och andra professionella studios. Den cyniske tatueraren hade sagt att ”om man inte är mogen nog att vänta ett år är man bevisligen inte mogen att tatuera sig”.

   Självklart är vi medvetna om att det inte BEHÖVER vara nån skillnad på nån som är 16 och nån som är 18, du kanske vill göra exakt samma tatuering 2 år senare, men alla fungerar inte likadant och vår erfarenhet säger att det är bättre att vänta. Och du vet vad dom säger, den som väntar på nåt gott…

   Fattar att det är drygt när det ”bara” är ett par år kvar, men tyvärr måste vi va hårda på det där. Gör vi ett undantag så måste vi göra flera. Och tro mig, det är värt att vänta på en seriös tatuerare, att gå till en oseriös tatuerare eller s.k. hemmapulare kan göra livet surt med tex sjukdomar och dåliga resultat, så mitt råd är att du håller huvudet kallt och fortsätter drömma och spinna på framtida motiv och så är du sjukt välkommen till att boka tid hos oss tills du fyller 18. Vore väl en ganska bra födelsedagspresent till sig själv eller från päronen?:)

   MVH

 • Dominik Brandenburg says:

  Hej jag är snart 16 år och jag tänkte fråga hur gammal man måste vara för att få tatuera sig hos er:) svara så snabbt som möjligt tack på förhand:)

  • carnevaltattoo says:

   Vi har liksom alla professionella tatueringsstudios 18 årsgräns, oavsett om man har föräldrarnas tillstånd. Du är välkommen in och snacka med oss om du vill och börja planera din framtida tatuering, dock och boka tid till din 18 årsdag om du vill. Den som väntar på nåt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CARNEVAL TATTOO

Tomtebogatan 18
113 38 Stockholm
SWEDEN
Tel: 08- 300 666
info@carnevaltattoo.com


Öppettider:
Tisdag-Fredag 10.00-18.00
Söndag-Måndag STÄNGT

Random Pictures

hjort

Senaste kommentarer